Rules2020The binding text is the one the official gazette published, listed under the publications.
Section 9 of כללי תאגידי מים וביוב (קביעת תנאים ברישיון) (קיום רצף במתן שירותי מים וביוב ושעבודים), התשפ״א–2020, תנאים נוספים לנטילת הלוואה.
This section is in פרק ב׳: תנאים ברישיון
9. תנאים נוספים לנטילת הלוואה
חברה לא תיטול הלוואה אלא אם כן התחייב המלווה בהסכם לכל אלה:
(1)להודיע לחברה, עם העתק בכתב לממונה, על כל הפרה יסודית של הסכם ההלוואה, לרבות אי־פירעון התשלומים השוטפים שבהם חייבת החברה לפי תנאי ההלוואה, וכן על כוונתו להעמיד את ההלוואה, כולה או חלקה, לפירעון מיידי;
(2)להימנע מנקיטה בהליכים למימוש השעבודים הקיימים לזכותו על נכסי החברה, לרבות בדרך של פנייה לבית המשפט למינוי כונס נכסים או לצו לפתיחת הליכים לפי חוק חדלות פירעון ושיקום כלכלי, התשע״ח–2018, למשך 60 ימים ממועד מתן הודעה לממונה כאמור בפסקה (1).
The text on this page is adapted from the entry כללי תאגידי מים וביוב (קביעת תנאים ברישיון) (קיום רצף במתן שירותי מים וביוב ושעבודים), התשפ״א–2020 in the Open Law Book of Hebrew Wikisource, read on 1 November 2026, and is shared under the CC BY-SA 4.0 licence.