Skip to main content

Order2001

Section 7 of צו איגודי ערים (דרום השרון המזרחי) (ביוב), התשס״א–2001, הקניית רכוש והטלת חובות בקשר להקמת האיגוד.

This section is in פרק שני: ייסוד האיגוד

7. הקניית רכוש והטלת חובות בקשר להקמת האיגוד

(א)האיגוד ירכוש מיתקני ביוב ומפעלי ביוב הקיימים בתוך תחומו והשייכים לרשויות המקומיות וכן ירכוש ציוד, תכניות, ונכסים אחרים במקרקעין או במיטלטלין ביחס למפעלי ביוב או מיתקני ביוב אלה (להלן – נכסים).

(ב)כל הזכויות והחובות המגיעים מרשות מקומית או מכל צד ג׳ אחר בעד כל נכס או שירות שהוזמנו, נרכשו, או נבנו לפני קום האיגוד ושעברו לידיו, יוסבו על שם האיגוד, והאיגוד ישלמם בזמן פירעונם או יקבל את הזכויות כאמור.

(ג)התמורה בעד הנכסים (לרבות זכויות החכירה בקרקע שעליה יוקמו מיתקני הביוב) תיזקף לזכותה של כל רשות מקומית שממנה נרכשו הנכסים על חשבון תשלומים המגיעים ממנה לאיגוד.

(ד)ההתחשבנות ביחס לסעיפים קטנים (א) עד (ג) תבוצע ככל שאפשר בהסכמה בין הצדדים; בהעדר הסכמה ימנו הצדדים שמאי מוסכם והחלטותיו יחייבו את הצדדים; בהעדר הסכמה על זהות השמאי המוסכם, ימונה השמאי בידי הבורר שלפי סעיף 57.

The whole textThe contents of the text

The text on this page is adapted from the entry ⁨צו איגודי ערים (דרום השרון המזרחי) (ביוב), התשס״א–2001⁩ in the Open Law Book of Hebrew Wikisource, read on 1 November 2026, and is shared under the CC BY-SA 4.0 licence.

Keep exploring