Skip to main content

Rules2024

Section 3 of כללי השקעות משותפות בנאמנות (הוראות ליצירה ופדיון יחידות של קרן מועדים קבועים, גילוי פרטי תשקיף של קרן כספית ופרטים נוספים שיש להציג לגבי קרן כספית בפרסום), התשפ״ד–2024, פרטי תשקיף של קרן כספית.

3. פרטי תשקיף של קרן כספית

תיקון: תשפ״ה

(א)תקנות 2 עד 5 ו־22 עד 45ח לתקנות פרטי תשקיף יחולו לגבי קרן כספית.

(ב)מנהל הקרן יכלול בתשקיף של קרן כספית מועדים קבועים חדשה גם את הפרטים האלה:

(1)המועדים שבהם ניתן להגיש למפיץ הזמנות ליחידות הקרן והוראות לפדיונן, והמועד שבו הזמנות או הוראות כאמור יבוצעו;

(2)בקרן כספית מועדים קבועים המציגה תשואה צפויה, יינתן גילוי במסגרת מאפייני הקרן העיקריים לחובתו של מנהל קרן כאמור לפרסם תשואה צפויה לקראת כל מועד קבוע;

(3)בקרן כספית מועדים קבועים המציגה תשואה צפויה, פרסום התשואה הצפויה, אופן חישובה והסבר בדבר משמעות המונח תשואה צפויה;

(4)בקרן כספית מועדים קבועים שבה מוצגת תשואה צפויה, יינתן גילוי במסגרת מדיניות ההשקעות של הקרן לחובה החלה על מנהל הקרן, ולפיה שווי הנכסים בקרן שיתרת התקופה עד למועד פדיונם עולה על משך התקופה שבין שני מועדים קבועים סמוכים של הקרן, לא יעלה על 25%;

(5)הסבר על כך שתשקיף זה הוא תשקיף קרן כספית מועדים קבועים המתחדשת לתקופה מסוימת, בציון סוג התקופה, ולפיו מוצעת קרן זו לתאריך מסוים על סך כל הסדרות שמנהל הקרן רשאי להציע מכוחו לתאריכים נוספים; כמו כן יוסבר כי הסדרות הן זהות ונבדלות זו מזו רק בתאריך המועד הקבוע, בתשואה הצפויה הנאמדת לגבי כל סדרה, בתאריך המועד הקבוע המצוין בשם הסדרה, במספר חשבון הסדרה ובמספר הבורסה שלה; כמו כן יצוין כי לצורך הצעת סדרה מכוח תשקיף זה, מנהל הקרן ידווח לציבור פרטים משלימים לגביה.

The whole textThe contents of the text

The text on this page is adapted from the entry ⁨כללי השקעות משותפות בנאמנות (הוראות ליצירה ופדיון יחידות של קרן מועדים קבועים, גילוי פרטי תשקיף של קרן כספית ופרטים נוספים שיש להציג לגבי קרן כספית בפרסום), התשפ״ד–2024⁩ in the Open Law Book of Hebrew Wikisource, read on 1 November 2026, and is shared under the CC BY-SA 4.0 licence.

Keep exploring