Skip to main content

Regulations1982

Section 8 of תקנות בריאות העם (דיווח על מומים מולדים ומחלות נדירות), התשמ״ב–1982, הוראות מיוחדות לעניין מידע גנטי שדווח.

8. הוראות מיוחדות לעניין מידע גנטי שדווח

תיקון: תשפ״ה

מידע המנוי בפרט (ח) לחלק ב׳ לתוספת השנייה, שדווח לממונה לפי תקנות אלה יוצפן כך שלא יהיה ניתן לפענוח, לקריאה או לשימוש אלא על ידי הממונה או מורשה גישה, לשם מילוי תפקידם ולמטרות הדיווח לפי תקנה 4 בלבד, ולעניין מורשה הגישה – רק אם קיבל אישור מיוחד לכך מהממונה ומהממונה על אבטחת המידע במשרד הבריאות, ויחולו לעניין זה הוראות תקנה 7(ב), בשינויים המחויבים.

The whole textThe contents of the text

The text on this page is adapted from the entry ⁨תקנות בריאות העם (דיווח על מומים מולדים ומחלות נדירות), התשמ״ב–1982⁩ in the Open Law Book of Hebrew Wikisource, read on 1 November 2026, and is shared under the CC BY-SA 4.0 licence.

Keep exploring