Regulations1995The binding text is the one the official gazette published, listed under the publications.
Section 5 of תקנות הגנת הצרכן (סדרי דין לענין תובענה ייצוגית), התשנ״ה–1995, אישור בשינויים.
This text is no longer in force.
The source says: משכך אין עוד תוקף לתקנות הגנת הצרכן (סדרי דין לענין תובענה ייצוגית), התשנ״ה–1995.
This section is in פרק ב׳: בקשה לאישור תובענה ייצוגית וניהולה
5. אישור בשינויים
(א)בית המשפט רשאי לקבל את הבקשה ולאשר את התובענה כתובענה ייצוגית בכל שינוי שייראה לו ראוי לשם הבטחת ניהול הוגן ויעיל של התובענה הייצוגית, בין בשינוי הפרטים שלפי תקנה 3, כולם או מקצתם, ובין בשינויים אחרים.
(ב)קיבל בית המשפט את הבקשה ואישר את התובענה בשינויים, רשאי התובע לשנות את כתב התובענה לפיהם או לחזור בו מתביעתו; חזר בו התובע מתביעתו, ימחק בית המשפט את התובענה ויחולו הוראות תקנה 6.
The text on this page is adapted from the entry תקנות הגנת הצרכן (סדרי דין לענין תובענה ייצוגית), התשנ״ה–1995 in the Open Law Book of Hebrew Wikisource, read on 1 November 2026, and is shared under the CC BY-SA 4.0 licence.