Law2007The binding text is the one the official gazette published, listed under the publications.
Section 60ו of חוק זכות יוצרים, התשס״ח–2007, מינוי מומחה נוסף או מסירת פרטי מידע למבקש.
This section is in פרק ח׳1: חשיפת זהותו של עושה פעולה בתוכן ברשת תקשורת אלקטרונית
60ו. מינוי מומחה נוסף או מסירת פרטי מידע למבקש
תיקון: תשע״ט
סבר בית המשפט כי לא די בפרטי המידע שנמסרו לפי הוראות סעיף 60ג (בסעיף זה – פרטי המידע הקיימים) כדי לזהות את עושה הפעולה בסבירות גבוהה, רשאי הוא לפעול באחת מאלה:
(1)למנות מומחה נוסף לשם המשך בירור הזהות, כאמור בסעיף 60ג;
(2)להורות על מסירת פרטי המידע הקיימים למבקש, כולם או חלקם, כפי שיורה, ובלבד שהם נדרשים לשם בירור זהותו של עושה הפעולה ושאין במסירתם למבקש כדי לפגוע במידה העולה על הנדרש בפרטיותו של אדם, בשים לב למידת הפגיעה בזכויות המבקש ולחומרת ההפרה; על החלטה לפי פסקה זו יחולו הוראות סעיף 60ה(ב); בית המשפט ייתן החלטה לפי פסקה זו על יסוד כתבי הטענות בלבד, ואם ראה צורך בכך – לאחר שהתקיים דיון בבקשה.
The text on this page is adapted from the entry חוק זכות יוצרים, התשס״ח–2007 in the Open Law Book of Hebrew Wikisource, read on 1 November 2026, and is shared under the CC BY-SA 4.0 licence.