Law1971The binding text is the one the official gazette published, listed under the publications.
Section 25ב of חוק הנוער (שפיטה, ענישה ודרכי טיפול), תשל״א–1971, נשיאת מאסר בתקופת תוקפו של צו בדבר דרכי טיפול.
This section is in פרק ה׳ – ענשים ודרכי טיפול
25ב. נשיאת מאסר בתקופת תוקפו של צו בדבר דרכי טיפול
תיקון: תשס״ח
(א)ניתן צו לפי סעיף 24(2) (בחוק זה – צו בדבר דרכי טיפול), והטיל בית משפט לנוער עונש מאסר על קטין בתקופת תוקפו של הצו האמור, יישא הקטין תחילה את עונש המאסר ובית המשפט ייתן, בעת הטלת עונש המאסר, הוראות לעניין המשך ביצוע הצו בדבר דרכי טיפול לאחר נשיאת המאסר, ורשאי הוא להורות על שינוי הצו האמור או על ביטולו.
(ב)הוראות בית המשפט כאמור בסעיף קטן (א) יינתנו לאחר שהובאה לפניו חוות דעתו של קצין מבחן לעניין זה, ואם היה הקטין מוחזק במעון או במעון נעול – גם לאחר שהובאה לפניו חוות דעתו של הממונה על המעונות.
(ג)היה הקטין מוחזק במעון נעול לפי צו כאמור בסעיף 25(א)(1) או (2), והטיל עליו בית משפט לנוער עונש מאסר בתקופת תוקפו של הצו, יישא הקטין תחילה את עונש המאסר.
The text on this page is adapted from the entry חוק הנוער (שפיטה, ענישה ודרכי טיפול), תשל״א–1971 in the Open Law Book of Hebrew Wikisource, read on 1 November 2026, and is shared under the CC BY-SA 4.0 licence.