Skip to main content

Law2005

Section 24 of חוק התאגידים הביטחוניים (הגנה על אינטרסים ביטחוניים), התשס״ו–2005, תחולה לענין חברות ממשלתיות.

24. תחולה לענין חברות ממשלתיות

(א)הוראות חוק זה לא יחולו על חברה שהוראות חוק החברות הממשלתיות חלות עליה, אלא אם כן בוטלו פרק ח׳2 שבו או הסמכות להוציא צו או צווים לפיו, בכפוף לאמור בסעיף קטן (ב).

(ב)המגבלות, התנאים וההוראות שנקבעו בצו שהוצא לפי פרק ח׳2 לחוק החברות הממשלתיות וכן הוראות הפרק האמור, לרבות הסמכות להוציא צווים נוספים לפיו, יחולו לגבי חברה כאמור בסעיף קטן (א), גם לאחר הפרטתה, לתקופה קצובה או דרך כלל כפי שנקבע בצו, אלא אם כן הוצא לגביה צו לפי חוק זה לאחר הפרטתה; הוצא צו לפי חוק זה, יבוטל הצו שהוצא לפי פרק ח׳2 לחוק החברות הממשלתיות לענין האינטרסים הביטחוניים המוסדרים בו, ויחולו על החברה הוראות חוק זה.

The whole textThe contents of the text

The text on this page is adapted from the entry ⁨חוק התאגידים הביטחוניים (הגנה על אינטרסים ביטחוניים), התשס״ו–2005⁩ in the Open Law Book of Hebrew Wikisource, read on 1 November 2026, and is shared under the CC BY-SA 4.0 licence.

Keep exploring