Law1994The binding text is the one the official gazette published, listed under the publications.
Section 47 of חוק השקעות משותפות בנאמנות, התשנ״ד–1994, קרן מועדים קבועים.
This section is in פרק ו׳: ניהול הקרן / סימן א׳: קרן פתוחה
47. קרן מועדים קבועים
תיקון: תשע״ב, תשפ״ד, תשפ״ו־2
(א)מנהל קרן פתוחה רשאי לקבוע בהסכם הקרן מועדים קבועים להצעת היחידות ולפדיונן (בחוק זה – קרן מועדים קבועים), ויחולו לעניין זה הוראות אלה:
(1)הרשות רשאית לקבוע בהוראות תנאים שבהתקיימם על המועדים להצעת היחידות והמועדים לפדיונן להיות זהים, ותנאים שבהתקיימם יכול שמועדים אלה לא יהיו זהים;
(2)המועדים להצעת היחידות והמועדים לפדיונן יהיו בימים שלגביהם על מנהל הקרן לחשב את מחיר הקנייה ואת מחיר המכירה של נכסי הקרן;
(3)התקופה שבין מועדים קבועים סמוכים להצעת יחידות והתקופה שבין מועדים קבועים סמוכים לפדיון יחידות לא תעלה על 12 חודשים או על תקופה ארוכה יותר שתקבע הרשות בהוראות בהתאם לסוג הקרן, ובלבד שלא תעלה על 36 חודשים, (החל מיום 2.2.2027): ובקרן השקעות פרטיות בנאמנות – לא תעלה על 15 שנים.
(ב)מנהל קרן מועדים קבועים רשאי להתנות את פדיון יחידות הקרן במתן הודעה מוקדמת מאת בעלי היחידות; הרשות רשאית לקבוע בהוראות תנאים מקדמיים להתניית הפדיון במתן הודעה מוקדמת כאמור.
The text on this page is adapted from the entry חוק השקעות משותפות בנאמנות, התשנ״ד–1994 in the Open Law Book of Hebrew Wikisource, read on 1 November 2026, and is shared under the CC BY-SA 4.0 licence.