Skip to main content

Order2008

Section 3 of צו חופש המידע (חברה ממשלתית וחברה־בת ממשלתית שאינה רשות ציבורית), התשס״ט–2008, חברות שאינן רשות ציבורית לגבי פעילות מסוימת.

3. חברות שאינן רשות ציבורית לגבי פעילות מסוימת

החברות המפורטות להלן בטור א׳ אינן רשות ציבורית לגבי פעילות בנושאים המפורטים בטור ב׳ לצדן:

טור א׳טור ב׳
(1) רכבת ישראל בע״מ (520043613)הובלת מטענים והסעת נוסעים שתעריפי ההובלה ודמי הנסיעה שלהם אינם קבועים בחיקוק, למעט אם המידע המבוקש לגביה הוא בתחום איכות הסביבה, בריאות הציבור או בטיחות או בנוגע להעסקת עובדים, במישרין או בעקיפין, ותנאיה, לרבות ייצוג הולם לפי חוק בקרב העובדים לאוכלוסיות שונות, ולמעט אם גילויו נדרש לפי דין אחר.
(2) תשתיות נפט ואנרגיה בע״מ (520027293)אחסון נפט גולמי, מוצרי נפט וכל מקור אנרגיה חלופי, למעט אם המידע המבוקש לגביה הוא בתחום איכות הסביבה, בריאות הציבור או בטיחות או בנוגע להעסקת עובדים, במישרין או בעקיפין, ותנאיה, לרבות ייצוג הולם לפי חוק בקרב העובדים לאוכלוסיות שונות.
(3) חברת דואר ישראל בע״מ (513467191)(1) שירות –
(א) בארץ – של משלוח דואר המצוי במעקב פרטני וחלוקת עלונים;
(ב) בין־לאומי – של משלוח חבילות ומשלוח מהיר;
(2) שירותים כספיים, למעט מידע שתאגיד בנקאי חייב למסור על פי כל דין;
למעט אם המידע המבוקש לגבי השירותים האמורים הוא בתחום איכות הסביבה, בריאות הציבור או בטיחות או בנוגע להעסקת עובדים, במישרין או בעקיפין, ותנאיה, לרבות ייצוג הולם לפי חוק בקרב העובדים לאוכלוסיות שונות.
(4) החברה הלאומית לאספקת פחם בע״מ (520032111)רכש פחם והובלתו, למעט אם המידע המבוקש לגביה הוא בתחום איכות הסביבה, בריאות הציבור או בטיחות או בנוגע להעסקת עובדים, במישרין או בעקיפין, ותנאיה, לרבות ייצוג הולם לפי חוק בקרב העובדים לאוכלוסיות שונות.

The whole textThe contents of the text

The text on this page is adapted from the entry ⁨צו חופש המידע (חברה ממשלתית וחברה־בת ממשלתית שאינה רשות ציבורית), התשס״ט–2008⁩ in the Open Law Book of Hebrew Wikisource, read on 1 November 2026, and is shared under the CC BY-SA 4.0 licence.

Keep exploring