Regulations2017The binding text is the one the official gazette published, listed under the publications.
Section 9 of תקנות הגנת הפרטיות (אבטחת מידע), התשע״ז–2017, זיהוי ואימות.
9. זיהוי ואימות
(א)בעל מאגר מידע ינקוט אמצעים מקובלים בנסיבות העניין ובהתאם לאופי המאגר וטיבו, כדי לוודא כי הגישה למאגר ולמערכות המאגר נעשית בידי בעל הרשאה המורשה לכך בלבד לפי רשימת ההרשאות התקפות.
(ב)במאגר מידע שחלה עליו רמת האבטחה הבינונית או הגבוהה –
(1)אופן הזיהוי ייעשה ככל האפשר על בסיס אמצעי פיזי הנתון לשליטתו הבלעדית של המורשה;
(2)ייקבעו בנוהל האבטחה גם הוראות לעניין תקנת משנה (א), ובכללן בנושאים אלה:
(א)אופן הזיהוי; היה אופן הזיהוי מבוסס על סיסמאות, יתייחס הנוהל גם לחוזק הסיסמה, מספר הניסיונות השגויים, ותדירות החלפת הסיסמאות שתיעשה בהתאם לתפקיד מורשה הגישה, ובכל מקרה לתקופה שלא תעלה על שישה חודשים;
(ב)ניתוק אוטומטי לאחר פרק זמן של אי־פעילות;
(ג)אופן הטיפול בתקלות הקשורות באימות זהות.
(ג)בעל מאגר מידע ידאג לביטול ההרשאות של בעל הרשאה שסיים את תפקידו ובמידת האפשר לשינוי סיסמאות למאגר ולמערכות המאגר, שבעל ההרשאה עשוי היה לדעת, מיד עם סיום תפקידו של בעל ההרשאה.
The text on this page is adapted from the entry תקנות הגנת הפרטיות (אבטחת מידע), התשע״ז–2017 in the Open Law Book of Hebrew Wikisource, read on 1 November 2026, and is shared under the CC BY-SA 4.0 licence.