Skip to main content

Regulations2018

Section 20 of תקנות שוויון זכויות לאנשים עם מוגבלות (התאמות נגישות פרטנית לתלמיד ולהורה), התשע״ח–2018, איסור כפל תקציב או כפל התאמה.

20. איסור כפל תקציב או כפל התאמה

ניתנה לתלמיד או להורה התאמה בפועל מכוח חוק חינוך מיוחד או מכל מקור אחר, לא תינתן התאמה מכוח תקנות אלה, ובכל מקרה לא יינתנו לאדם התאמה זהה או כפל תקציב בשל אותה התאמה זהה, ואולם לא יראו כפל התאמה, הנגשה של כמה מוסדות חינוך שבהם לומד התלמיד, אם התלמיד לומד בשני מוסדות חינוך או יותר במקביל, ובלבד שניתן אישור של מפקח ללימודים במוסד חינוך נוסף.

The whole textThe contents of the text

The text on this page is adapted from the entry ⁨תקנות שוויון זכויות לאנשים עם מוגבלות (התאמות נגישות פרטנית לתלמיד ולהורה), התשע״ח–2018⁩ in the Open Law Book of Hebrew Wikisource, read on 1 November 2026, and is shared under the CC BY-SA 4.0 licence.

Keep exploring