Skip to main content

Law1964

Section 33 of חוק סוכני המכס, תשכ״ה–1964, הוראות מעבר.

This section is in פרק שביעי: שונות

33. הוראות מעבר

(א)המחזיק ערב תחילתו של חוק זה ברשיון בר־תוקף שניתן לפי פקודת סוכני בתי המכס, יירשם בפנקס הרישום, ורואים אותו כאילו נרשם על פי סעיף 10 ביום תחילתו של חוק זה, ואת הרשיון שבידו רואים כתעודת רישום שהוצאה לפי חוק זה.

(ב)מי שהיה פקיד רשוי ערב תחילתו של חוק זה יאושר מינויו ורואים אותו כאילו אושר לפי סעיף 16, ביום תחילתו של חוק זה, אלא שאם היה פקיד רשוי כאמור פחות מארבע שנים מתוך שש שנים שקדמו לתחילתו של חוק זה, יהא חייב לעמוד תוך שנתיים בבחינות לפקיד רשוי לפי חוק זה.

(ג)תאגיד שנרשם כאמור בסעיף קטן (א), ימחוק המנהל את רישומו כתום ששה חדשים מיום פרסום חוק זה אם לא נתקיימו בו כל תנאי הכשירות הנדרשים לפי חוק זה.

The whole textThe contents of the text

The text on this page is adapted from the entry ⁨חוק סוכני המכס, תשכ״ה–1964⁩ in the Open Law Book of Hebrew Wikisource, read on 1 November 2026, and is shared under the CC BY-SA 4.0 licence.

Keep exploring