Skip to main content

Rules2018

Section 4 of כללי נתוני אשראי (אבטחת מידע), התשע״ט–2018, אופן הגישה למידע המזוהה במאגר.

4. אופן הגישה למידע המזוהה במאגר

(א)הגישה למידע המזוהה במאגר תותר רק לממונה, למנהל המאגר או למי שמי מהם הסמיך מטעמו במפורש ולעניין מסוים, לצורך מילוי תפקידם ובכפוף להרשאות הגישה שיקבעו.

(ב)מנהל המאגר יוודא כי ננקטים אמצעים לבקרה ותיעוד של הכניסה והיציאה מהאתר שבו מצויות מערכות המידע ושל הכנסה והוצאה של ציוד אל האתר וממנו.

(ג)מנהל המאגר ינהל רישום מעודכן של מורשי הגישה למידע מזוהה ולמידע לא מזוהה הקיים במאגר, תפקידיהם והרשאות הגישה שלהם אשר נקבעו לפי סעיף 3(א)(1)(ב); הרשאות הגישה ייקבעו על בסיס הגדרות תפקיד ובמידה הנדרשת לביצוע התפקיד.

(ד)מנהל המאגר יקיים נתיבי גישה מוגדרים ומבוקרים לצורך הגישה למידע במאגר ויבטיח כי ניסיון גישה בנתיב שאינו מורשה ייחסם, ינוטר ויתועד.

The whole textThe contents of the text

The text on this page is adapted from the entry ⁨כללי נתוני אשראי (אבטחת מידע), התשע״ט–2018⁩ in the Open Law Book of Hebrew Wikisource, read on 1 November 2026, and is shared under the CC BY-SA 4.0 licence.

Keep exploring