Law2020The binding text is the one the official gazette published, listed under the publications.
Section 7 of חוק קיום דיונים בהיוועדות חזותית בהשתתפות עצורים, אסירים וכלואים בתקופת התפשטות נגיף הקורונה החדש (הוראת שעה), התש״ף–2020, חיוניות המעצר.
This section is in פרק ב׳: השתתפות עצורים או אסירים בדיונים בבתי משפט בהיוועדות חזותית / סימן ג׳: השתתפות עצור או אסיר בדיון מעצר בתקופת תוקפה של הכרזה על הגבלה חלקית או הגבלה מלאה
7. חיוניות המעצר
בלי לגרוע מהוראות סעיף 13(א) ו־(ב) לחוק המעצרים, בבואו לצוות על מעצרו של אדם לפי סעיף 13(א) לאותו חוק, ישקול השופט גם את חיוניות המעצר, בין השאר בהתחשב בסיכון להידבקות העצור בנגיף הקורונה, בעת שהותו במעצר ובמצב הכליאה באותה העת, ואם התקיים הדיון בהיוועדות חזותית לפי הוראות סעיף 9 – גם בהתחשב בפגיעה בעצור הנובעת מקיומו של הדיון לפי הוראות הסעיף האמור, שלא בנוכחותו; הוראות סעיף זה יחולו גם על עצור המוחזק בתחנת משטרה.
The text on this page is adapted from the entry חוק קיום דיונים בהיוועדות חזותית בהשתתפות עצורים, אסירים וכלואים בתקופת התפשטות נגיף הקורונה החדש (הוראת שעה), התש״ף–2020 in the Open Law Book of Hebrew Wikisource, read on 1 November 2026, and is shared under the CC BY-SA 4.0 licence.