Skip to main content

Regulations1984

Section 3 of תקנות הנמלים (החלת תקנות בנמל חדרה), התשמ״ד–1984, אגרת רציף.

3. אגרת רציף

תיקון: תשמ״ד, תשע״ב, תשפ״ה

(א)בעד מטען של פחם העובר את הרציף בנמל ישלם בעל כלי שיט למנהל הנמל אגרת רציף בסכום של 25 שקלים חדשים לטון (מתואם לשנת 2025).

(ב)סכום אגרה הנקוב בתקנת משנה (א) ישתנה ב־1 בינואר של כל שנה (להלן – יום השינוי), לפי שיעור השינוי של מדד המחירים לצרכן שפרסמה הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה (להלן – המדד), בחודש נובמבר שקדם ליום השינוי, לעומת המדד שפרסמה בחודש נובמבר שקדם ליום השינוי הקודם; סכומים שהשתנו כאמור יעוגלו לעשירית השקל החדש הקרובה.

(ג)הממונה על הנמלים רשאי ליתן פטור מלא או חלקי למטען מחובת תשלום אגרת רציף במידה הנחוצה לאזן את הכנסותיו והוצאותיו השנתיות של הנמל.

The whole textThe contents of the text

The text on this page is adapted from the entry ⁨תקנות הנמלים (החלת תקנות בנמל חדרה), התשמ״ד–1984⁩ in the Open Law Book of Hebrew Wikisource, read on 1 November 2026, and is shared under the CC BY-SA 4.0 licence.

Keep exploring