Regulations1968The binding text is the one the official gazette published, listed under the publications.
Section 18 of תקנות הפטנטים (נוהלי הרשות, סדרי דין, מסמכים ואגרות), תשכ״ח–1968, החלפת מורשה.
This section is in חלק שני: סדרי רישום / פרק א׳: מסמכים
18. החלפת מורשה
(א)אדם המיוצג על ידי מורשה בהליך בפני הרשם, רשאי להחליף את מורשהו או לסלקו, ובלבד שנמסרה על כך הודעה לרשם; כל עוד לא נעשה כן ייחשב המורשה הקודם כמורשהו של אותו אדם עד לסיומו הסופי של הדיון בבקשה או עד גמר ההליך אשר לגביו הורשה המורשה, ובלא חילופין בדרך האמורה אין המורשה רשאי להסתלק מהטיפול בענין או בחלק ממנו אלא ברשות הרשם.
(ב)הרשם רשאי, אם ראה טעם סביר לעשות כן, שלא להכיר בייפוי כוח שניתן למורשה אם עברו עשר שנים מיום שניתן.
(ג)הוראות תקנה זו יחולו גם בהליכים לפני כל אדם אחר לפי החוק או תקנות אלה, והסמכויות המסורות לרשם יהיו נתונות בידי אותו אדם, ובהליכים לפי מספר בני אדם – בידי היושב ראש.
The text on this page is adapted from the entry תקנות הפטנטים (נוהלי הרשות, סדרי דין, מסמכים ואגרות), תשכ״ח–1968 in the Open Law Book of Hebrew Wikisource, read on 1 November 2026, and is shared under the CC BY-SA 4.0 licence.