Skip to main content

Regulations1985

Section 44טו of תקנות התקשורת (בזק ושידורים) (התקנה, תפעול ותחזוקה), התשמ״ה–1985, חיוב בעד שירות מידע הידודי או שירות בידור הידודי.

This section is in פרק ה׳: הוראות מיוחדות / סימן ה׳ – שירותי מידע הידודי ושירותי בידור הידודי

44טו. חיוב בעד שירות מידע הידודי או שירות בידור הידודי

תיקון: תשנ״ה־2

(א)החברה רשאית, לבקשתו של ספק שירות, לגבות מאת המנוי את התשלום בעד שירות מידע הידודי או שירות בידור הידודי שקיבל, כולם או חלקם.

(ב)ביקש ספק השירות מהחברה לגבות עבורו תשלומים כאמור בתקנת משנה (א), יודיע לחברה את גובה סכום החיוב המיוחד בעד כל שירות מידע הידודי או שירות בידור הידודי שהוא נותן.

(ג)היה החיוב המיוחד מחושב לפי משך זמן, תחדל מנייתו מפעולתה עם יציאתו של המנוי מהשירות או עם ניתוק הקשר בידי המנוי, אף אם ניתן היה להמשיך את קבלת שירות המידע ההידודי.

The whole textThe contents of the text

The text on this page is adapted from the entry ⁨תקנות התקשורת (בזק ושידורים) (התקנה, תפעול ותחזוקה), התשמ״ה–1985⁩ in the Open Law Book of Hebrew Wikisource, read on 1 November 2026, and is shared under the CC BY-SA 4.0 licence.

Keep exploring