Skip to main content

Regulations1958

Section 17 of תקנות הניקוז וההגנה מפני שטפונות (סדרי דין בבתי דין לעניני מים ובערעורים על החלטותיהם), תשי״ח–1958, הדיון מוגבל לנימוקים שבכתב.

17. הדיון מוגבל לנימוקים שבכתב

תיקון: ס״ח תשכ״א

(א)בשמיעת הערר, הערר על שומה או הבקשה לא ייזקק בית הדין לכל נימוק שלא הוזכר בהם או בתשובה אלא אם כן הוא משוכנע שהנימוק הושמט שלא באשמת בעל הדין המבקש להיעזר בו או ששמיעת הנימוק דרושה למען הצדק.

(ב)בית הדין רשאי להורות על הגשת פרטים נוספים והמצאת ראיות נוספות בכל ענין הנזכר בערר, בערר על שומה או בבקשה או בתשובה או ביחס לכל נימוק שבית הדין החליט להיזקק לו כאמור בתקנת משנה (א).

The whole textThe contents of the text

The text on this page is adapted from the entry ⁨תקנות הניקוז וההגנה מפני שטפונות (סדרי דין בבתי דין לעניני מים ובערעורים על החלטותיהם), תשי״ח–1958⁩ in the Open Law Book of Hebrew Wikisource, read on 1 November 2026, and is shared under the CC BY-SA 4.0 licence.

Keep exploring