Skip to main content

Regulations2022

Section 2 of תקנות איסור הלבנת הון (כללים לשימוש במידע שהועבר למחלקה לחקירת שוטרים לשם חקירת עבירות נוספות ולהעברתו לרשות אחרת), התשפ״ב–2022, גורם מוסמך.

2. גורם מוסמך

גורם מוסמך רשאי להחליט, במקרה מסוים –

(1)על שימוש במידע שהתקבל מהרשות לפי סעיף 30(ב2) או (ה)(1) לחוק, לשם חקירת עבירות נוספות ומניעתן או לשם גילוי עבריינים בעבירות הנוספות והעמדתם לדין או לשם מניעה וחקירה של פעילות של ארגוני טרור או של פגיעה בביטחון המדינה כמפורט בתקנה 3;

(2)על העברת מידע לגורם מחוץ למחלקה לחקירת שוטרים לפי סעיף 30(ח) לחוק וכמפורט בתקנות 3 ו־4, לפי העניין.

The whole textThe contents of the text

The text on this page is adapted from the entry ⁨תקנות איסור הלבנת הון (כללים לשימוש במידע שהועבר למחלקה לחקירת שוטרים לשם חקירת עבירות נוספות ולהעברתו לרשות אחרת), התשפ״ב–2022⁩ in the Open Law Book of Hebrew Wikisource, read on 1 November 2026, and is shared under the CC BY-SA 4.0 licence.

Keep exploring