Skip to main content

Order2017

Section 9 of צו בדבר מנהלת שירותים אזרחיים (יהודה והשומרון) (מס׳ 1789), תשע״ז–2017, ישיבות המנהלת והוועדות.

9. ישיבות המנהלת והוועדות

(א)לשם מילוי תפקידיה וסמכויותיה רשאית המנהלת לקיים ישיבות ולמנות ועדות מבין חבריה, ובלבד שיכהנו סבן שלושה חברים לפחות; הוקמה ועדה, תקבע המנהלת את תפקידיה וסמכויותיה והיא תמלא כל תפקיד שיוטל עליה על ידי המנהלת.

(ב)רוב חברי המנהלת או הוועדה הם מנין חוקי בישיבות; החלטות בישיבת המנהלת או בוועדה מוועדותיה יתקבלו ברוב קולותיהם של החברים המצביעים בישיבה שיש בה מניין חוקי; במקרה של מספר קולות שקול, קולו של ראש המנהלת יהווה הקול המכריע וככל שראש המנהלת לא ישתתף בישיבה, מספר קולות שקול פירושו הינו דחיית ההצעה.

The whole textThe contents of the text

The text on this page is adapted from the entry ⁨צו בדבר מנהלת שירותים אזרחיים (יהודה והשומרון) (מס׳ 1789), תשע״ז–2017⁩ in the Open Law Book of Hebrew Wikisource, read on 1 November 2026, and is shared under the CC BY-SA 4.0 licence.

Keep exploring