Regulations1985The binding text is the one the official gazette published, listed under the publications.
Section 7 of תקנות התקשורת (בזק ושידורים) (הפסקה, עיכוב או הגבלה של פעולות בזק ושירותי בזק), התשמ״ה–1985, הפסקת שירות שלא לפי בקשת מנוי.
7. הפסקת שירות שלא לפי בקשת מנוי
(א)החברה רשאית להפסיק כל שירות בזק למנוי לאחר שנתנה לו הודעה מוקדמת בכתב, במקרים המנויים בתקנה 6(א)(1) עד (3) ו־(ב).
(ב)הודעה מוקדמת כאמור בתקנת משנה (א) לא תינתן למנוי במקרה המפורט בתקנה 6(א)(4).
(ג)החברה רשאית להפסיק למנוי שירות התקשרות למאגרי מידע לאחר שבוטל הסכם השירות בין המנוי לבין בעל המאגר.
(ד)בעד התקופה שעד למועד הפסקת השירות, ישלם המנוי – בנוסף על כל תשלום שהוא חב בו לפי כל דין – גם את התשלום הקבוע.
(ה)הודעה מוקדמת לפי תקנה זו תישלח למנוי בדואר רשום ויצויין בה, בנסיבות המתאימות, כי למנוי ניתנת הזדמנות תוך זמן שייקבע בהודעה – לתקן את המעשה או המחדל שבשלו יופסק השירות.
The text on this page is adapted from the entry תקנות התקשורת (בזק ושידורים) (הפסקה, עיכוב או הגבלה של פעולות בזק ושירותי בזק), התשמ״ה–1985 in the Open Law Book of Hebrew Wikisource, read on 1 November 2026, and is shared under the CC BY-SA 4.0 licence.