Rules2011The binding text is the one the official gazette published, listed under the publications.
Section 99 of כללי המים (חישוב עלויות והכנסות, הכרה בפיתוח מפעלי מים וחובות דיווח החלות על מקורות), התשע״א–2011, הגבלות על תחילת ביצוע.
This section is in פרק ה׳: השקעה מוכרת / סימן ג׳: אישורים
99. הגבלות על תחילת ביצוע
תיקון: תשע״ז־2
(א)מקורות תחל לבצע פרויקטים שלגביהם קבע מנהל הרשות הממשלתית כי סדר ביצועם אינו ניתן לשינוי – לא יאוחר מהמועד שנקבע באישור הביצוע לתחילת ביצועם; מנהל הרשות הממשלתית רשאי להאריך מראש את מועד תחילת הביצוע של פרויקט, מזמן לזמן, ולהתנות את ההארכה בתנאים.
(ב)לא החלה מקורות בביצוע הפרויקט עד המועד שנקבע לפי סעיף קטן (א) –
(1)אישור הביצוע יפקע ומקורות לא תהיה רשאית להתחיל בביצוע הפרויקט;
(2)מקורות תגיש לרשות הממשלתית, בהוראת מנהל הרשות הממשלתית, את התכנון המפורט של הפרויקט ואת כל האישורים וההיתרים שקיבלה בקשר עם הפרויקט; הגישה מקורות לרשות הממשלתית את התכנון המפורט, האישורים וההיתרים כאמור, תוכר העלות בפועל של עריכת התכנון המפורט בעלות המים.
The text on this page is adapted from the entry כללי המים (חישוב עלויות והכנסות, הכרה בפיתוח מפעלי מים וחובות דיווח החלות על מקורות), התשע״א–2011 in the Open Law Book of Hebrew Wikisource, read on 1 November 2026, and is shared under the CC BY-SA 4.0 licence.