Skip to main content

Regulations1925

Section 60 of תקנות סימני האמצאה, 1925, הודעה שכנגד.

This section is in פנקס סימני אמצאה ועיון בסימני אמצאה רשומים

60. הודעה שכנגד

תיקון: תשי״ב־3, תשע״ז

(א)אם רוצה הבעל הרשום להתנגד לבקשה, עליו להגיש למשרד, במשך חודש ימים מיום קבלו את ההעתק או במשך זמן נוסף ככל אשר הרושם יקבע, הודעה שכנגד ובה יציין בפרוטרוט את הנימוקים שעל יסודם יתנגד לבקשה ומשהגיש הודעה זו ימסור למבקש העתקה הימנה.

(ב)שלח הבעל הרשום את העתק ההודעה שכנגד כאמור בתקנת משנה (א) (להלן – המסמך) בדואר אלקטרוני, יודיע לנמען בטלפון, בתוך 24 שעות משעת המשלוח, כי שלח לו בדואר אלקטרוני את המסמך וכי המסמך הוגש לרשם, ויערוך תרשומת על ההודעה הטלפונית, שתכלול את פרטי המסמך, זמן השיחה ושמו של האדם שלו נמסרה ההודעה, ואולם אם אישר הצד האחר את קבלת המסמך בדואר אלקטרוני חוזר, אין הצד המגיש חייב להודיעו בטלפון כאמור.

The whole textThe contents of the text

The text on this page is adapted from the entry ⁨תקנות סימני האמצאה, 1925⁩ in the Open Law Book of Hebrew Wikisource, read on 1 November 2026, and is shared under the CC BY-SA 4.0 licence.

Keep exploring