Regulations2015The binding text is the one the official gazette published, listed under the publications.
Section 6 of תקנות המועצה לענף הלול (כללים בדבר מכסות לייצור ביצי מאכל לשיווק בשנת 2016), התשע״ו–2015, מכסות מיוחדות למוסדות שיקומיים ולבתי ספר חקלאיים.
6. מכסות מיוחדות למוסדות שיקומיים ולבתי ספר חקלאיים
(א)ועדת המכסות, לאחר התייעצות עם המנהל הכללי של משרד הרווחה והשירותים החברתיים או עם מי שהוא הסמיך לכך, רשאית לקבוע מכסה חדשה בהיקף של עד 100,000 ביצי מאכל למוסד המשמש כמוסד שיקומי לאנשים עם מוגבלות לצורך קיום פעילות חברתית שיקומית ולצריכה עצמית של החוסים במוסד, ובלבד שהמכסה הכוללת שתוקצה לפי תקנה זו לא תעלה על 500,000 ביצים; מכסה לפי תקנת משנה זו תיקבע לפי בקשת המוסד ובהתאם לצריכה העצמית של החוסים במוסד.
(ב)ועדת המכסות, באישור השר לאחר שהתייעץ עם האגף לחינוך התיישבותי במשרד החינוך, רשאית לקבוע מכסה חדשה בהיקף של עד 500,000 ביצי מאכל לבית ספר חקלאי שמתוכננת לקום בו מגמת לימוד בנושא לול הטלה בשנת התכנון, אם מספר התלמידים הרשומים ללימוד במגמה זו הוא 24 לפחות, ובלבד שהמכסה הכוללת שתוקצה לפי תקנה זו לא תעלה על 2,000,000 ביצים; מכסה לפי תקנת משנה זו תיקבע לפי בקשת בית הספר החקלאי.
(ג)קביעת מכסה כאמור בתקנות משנה (א) ו־(ב) תותנה בכך שמתקיימים במבקש התנאים הקבועים בתקנה 5(ג)(2), ובתקנה 9(ב)(3)(א), בשינויים המחויבים.
The text on this page is adapted from the entry תקנות המועצה לענף הלול (כללים בדבר מכסות לייצור ביצי מאכל לשיווק בשנת 2016), התשע״ו–2015 in the Open Law Book of Hebrew Wikisource, read on 1 November 2026, and is shared under the CC BY-SA 4.0 licence.