Law1985The binding text is the one the official gazette published, listed under the publications.
Section 3 of חוק הפיקוח על מצרכים ושירותים (יציבות מחירים – הוראת שעה), התשמ״ה–1985, היתר להעלאת מחיר.
This text is no longer in force.
The source says: חוק הפיקוח על מצרכים ושירותים (יציבות מחירים – הוראת שעה), התשמ״ה–1985 פקע ביום ט״ו בתשרי התשמ״ו (30 בספטמבר 1985) והוחלף בחוק יציבות מחירים במצרכים ובשירותים (הוראת שעה), התשמ״ו–1985, שהוחלף בחוק פיקוח על מחירי מצרכים ושירותים, התשנ״ו–1996.
3. היתר להעלאת מחיר
(א)השרים רשאים, לפי שיקול דעתם, לקבוע שיעור שבו מותר יהיה להעלות מחיר של מצרך או שירות שחוק זה חל עליהם; השרים יודיעו לוועדת הכספים של הכנסת על היתר לפי סעיף קטן זה.
(ב)השרים רשאים לאצול מסמכותם לפי סעיף קטן (א) למפקח על מחירים שהשרים מינו לענין חוק זה (להלן – המפקח), דרך כלל, לסוגי מקרים או למקרים מסויימים.
(ג)ניתן היתר לפי סעיף זה, יראו לענין סעיף 2 את המחיר שהותר כמחיר הקובע.
The text on this page is adapted from the entry חוק הפיקוח על מצרכים ושירותים (יציבות מחירים – הוראת שעה), התשמ״ה–1985 in the Open Law Book of Hebrew Wikisource, read on 1 November 2026, and is shared under the CC BY-SA 4.0 licence.