Skip to main content

Order1981

Section 2א of צו בדבר ניהול מועצות מקומיות (יהודה והשומרון) (מס׳ 892), תשמ״א–1981, סמכויות במקומות מסויימים (תיקון 1453).

2א. סמכויות במקומות מסויימים (תיקון 1453)

(א)מפקד כוחות צה״ל באזור רשאי להורות בהודעה כי הוראות התקנון, כולן או מקצתן, תחולנה גם על ידי קביעתה של מועצה מקומית אשר תפעיל סמכויותיה על פי התקנון אף על בני אדם שבשטח המצוי בסמוך לתיחומה. בהודעה ייקבעו סוגי בני האדם או השטח לגביהם תחולנה הוראות התקנון או שניהם כאחד.

(ב)ניתנה הודעה כאמור בסעיף קטן (א), יראו את סוגי בני האדם הנקובים בהודעה או את תושבי השטח הנקוב בה כתושבי המועצה המקומית לכל דבר ועניין, וזאת כל עוד לא נקבע אחרת בהודעה.

The whole textThe contents of the text

The text on this page is adapted from the entry ⁨צו בדבר ניהול מועצות מקומיות (יהודה והשומרון) (מס׳ 892), תשמ״א–1981⁩ in the Open Law Book of Hebrew Wikisource, read on 1 November 2026, and is shared under the CC BY-SA 4.0 licence.

Keep exploring