Skip to main content
Election 2026

Israel votes on Tuesday, 27 October

RegisteredEnvironment and animalsJerusalem

העמותה לקידום התעסוקה בנגב, בגליל ובמגזר החרדי בירושלים

העמותה לקידום התעסוקה בנגב, בגליל ובמגזר החרדי בירושלים is a registered nonprofit in Jerusalem, on the register since 2014.

It holds a proper-management certificate for 2026.

It holds one for 2027 too.

  • 12

    years on the register

  • ₪2,639,885

    income in its 2025 report

This is what the nonprofit says it was set up to do.

קידום והקמת תשתיות לפיתוח מקורות תעסוקה לטובת כל הסטודנטים והסטודנטיות המסיימים לימודיהם במוסדות לימוד גבוהים בנגב, בגליל ובמגזר החרדי (בירושלים). בין השאר, על מנת למנוע "בריחת מוחות" מהפריפריה בגליל בנגב ובירושלים (שם תוך התמקדות במגזר החרדי) על ידי יצירת סביבות תעסוקה נוחות לשילובם של אקדמאים ואנשי מקצוע במערך ההתיישבות באזורים האלה. נפעל לייזום מפעלים חדשים ממקורות בארץ ובעולם - מפעלים שיאפשרו יצירת מקומות תעסוקה מגוונים ורבים כדי למנוע את נדידת תושבי הפריפריה למרכז הארץ. בנוסף תפעל העמותה לעידוד העברת מפעלים הן בתחום ההייטק והסייבר, והן בכלל ממרכז הארץ לנגב ולגליל, כמו גם לירושלים. העמותה תקדם ותפתח אופקים חדשים הקשורים לתעסוקה בפריפריה ע"מ לקבע את מרכז חייהם של בוגרי מסלולים אקדמאיים ומקצועיים בוגרי מוסדות ההשכלה הגבוהים באותם אזורים ואף תסייע להם, ככל שניתן, למציאת מגורים הולמים. מעבר לכך העמותה תעסוק בפיתוח מדדים כלכליים לבחינה ומעקב אחר התקדמות פיתוחם של אזורי הפריפריה על ההשקעות השונות המתבצעות בהם. פעילות העמותה תעשה בשיתוף פעולה עם גופים ציבוריים וגופים פילנטרופיים, התנדבותיים, פרטיים שמטרותיהם עשויות להשתלב עם מטרות העמותה, כגון ארגוני קק"ל בארץ ובעולם, מוסדות אקדמאים ועיריות ומועצות מקומיות בתחומי האזורים האלה וכן עם ארגונים ממשלתיים כמו המשרד לפיתוח הנגב והגליל, משרד הרווחה ושירות התעסוקה. יוזמת הקמת העמותה היא של הפילנטרופ היהודי-האמריקאי רונלד לאודר המכהן גם כנשיא הקונגרס היהודי העולמי וכיו"ר קק"ל ארה"ב.

Here is what the Registrar of Nonprofits holds about this nonprofit.

Nonprofit number
580595478
Status
Registered
Registered
1 September 2014, 12 years ago
Field of activity
Environment and animals
Registered address
יובב 3, Jerusalem, 9690203
Regions it works in
Jerusalem, North, South
Income in its 2025 report
₪2,639,885
Expenses in its 2025 report
₪314,679
Members
10
Name in the register
העמותה לקידום התעסוקה בנגב, בגליל ובמגזר החרדי בירושלים (ע"ר)

Its proper-management certificate, year by year, as the Registrar lists it.

  • 2027Certificate signed
  • 2026Certificate signed
  • 2025Certificate signed
  • 2024Certificate signed
  • 2023Certificate signed
  • 2022Certificate signed
  • 2021Certificate signed
  • 2020Certificate signed
  • 2019Certificate signed
  • 2018Certificate signed
  • 2017Certificate signed
  • 2016No certificate
  • 2015No certificate

Other registered nonprofits in Jerusalem include these.

Local businesses in JerusalemShabbat times in JerusalemMore nonprofits in Environment and animalsAll nonprofits on this list

Source: Registrar of Nonprofits, Ministry of Justice, open data, read 26 Oct 2026.