Order in Council1948The binding text is the one the official gazette published, listed under the publications.
Section 4 of דבר המלך במועצה על ארץ־ישראל, 1948.
This text is no longer in force.
The source says: לפי חוק לביטול דינים שנושנו, התשמ״ד–1984, דבר המלך במועצה על ארץ־ישראל, 1948 בוטל ביום ה׳ באייר תש״ח (14 במאי 1948).
4.
(1)כל תעודה, המיומרת להיות צו שנתנו הנציב העליון לפי סעיף 3 של דבר־המלך הזה, ולהיות חתומה בידי הנציב העליון או בשמו, תתקבל בעדות, ויהיו רואים אותה כצו, שנתנו הנציב העליון, עד שיוכח היפוכו של דבר.
(2)כל תעודה, המיומרת להיות צו שנתנו הנציב העליון לפי סעיף 3 של דבר־המלך הזה, יהיו רואים אותה כערוכה באופן תקֵף, ועל תקֵפוּת של הקביעות הכלולות בצו לא יוקשה בשום בית־משפט או בכל דרך אחרת שהיא.
The text on this page is adapted from the entry דבר המלך במועצה על ארץ־ישראל, 1948 in the Open Law Book of Hebrew Wikisource, read on 1 November 2026, and is shared under the CC BY-SA 4.0 licence.