Skip to main content

Law1970

Section 100 of חוק שירות המדינה (גמלאות) [נוסח משולב], תש״ל–1970, הגדלת תקופת השירות בתנאים מסויימים.

This section is in פרק ח׳: שונות

100. הגדלת תקופת השירות בתנאים מסויימים

תיקון: תשל״ו

(א)עובד המועסק בתנאי עבודה שקבעה הממשלה כתנאים מיוחדים לענין סעיף זה, רשאי נציב השירות להורות בהודעה ברשומות ובתנאים שקבעה הממשלה, כי לצורך קביעת זכויותיו של אותו עובד לפי חוק זה, כולן או מקצתן, תחושב תקופת שירותו, כולה או מקצתה, כתקופה גדולה משהיתה למעשה, ובשיעור שקבעה הממשלה.

ראו הודעות בדבר תנאי עבודה מיוחדים.

פורסמה הודעה בדבר תנאי עבודה מיוחדים (י״פ תשע״ג, 2766).

(ב)לגבי עובד שסעיף קטן (א) אינו חל עליו רשאי נציב השירות להורות, בהודעה ברשומות ובתנאים שקבעה הממשלה באישור ועדת העבודה של הכנסת, כי לצורך קביעת זכויותיו של העובד לפי חוק זה, כולן או מקצתן, תחושב תקופת שירותו, כולה או מקצתה, כתקופה גדולה משהיתה למעשה, בשיעור שקבעה הממשלה.

The whole textThe contents of the text

The text on this page is adapted from the entry ⁨חוק שירות המדינה (גמלאות) [נוסח משולב], תש״ל–1970⁩ in the Open Law Book of Hebrew Wikisource, read on 1 November 2026, and is shared under the CC BY-SA 4.0 licence.

Keep exploring