Skip to main content

Law2008

Section 5 of חוק זכויות תלמידים עם לקות למידה במוסדות על־תיכוניים, התשס״ח–2008, נהלים ליישום החוק ופרסומם.

5. נהלים ליישום החוק ופרסומם

(א)כל מוסד על־תיכוני יקבע נהלים ליישום ההוראות לפי חוק זה; נהלים כאמור יכללו, בין השאר, הוראות בדבר יידוע והגברת המודעות של הסגל האקדמי והסגל המינהלי במוסד בעניין שילוב אנשים עם לקות למידה בלימודים במוסד.

(ב)מוסד על־תיכוני יפרסם נהלים כאמור בסעיף קטן (א), בתחילת כל שנת לימודים, באתר האינטרנט של המוסד, אם קיים כזה, בשנתון ובידיעון של המוסד ועל לוח המודעות במקום מרכזי בתחומי המוסד; פרסום כאמור יהיה נגיש לאנשים עם לקות למידה ויכלול גם מידע בדבר מרכז התמיכה במוסד ופרטי ההתקשרות עמו.

The whole textThe contents of the text

The text on this page is adapted from the entry ⁨חוק זכויות תלמידים עם לקות למידה במוסדות על־תיכוניים, התשס״ח–2008⁩ in the Open Law Book of Hebrew Wikisource, read on 1 November 2026, and is shared under the CC BY-SA 4.0 licence.

Keep exploring