Skip to main content

Rules1994

Section 20 of כללי הרשות השניה לטלויזיה ורדיו (אתיקה בשידורי טלויזיה ורדיו), התשנ״ד–1994, התייעצות ובירור.

This section is in פרק ז׳: שונות

20. התייעצות ובירור

(א)בכל מקרה של ספק בפרשנותם או ביישומם של כללים אלו או בהחלטה הנוגעת בענינים הקשורים אליהם, יוועץ בעל זכיון במנהל ויפעל לפי הנחיותיו.

(ב)הופרה הוראה מהוראות כללים אלה או היה חשש להפרתו, רשאי המנהל, מבלי לגרוע משאר סמכויותיו, לזמן את בעל הזכיון, נציגו או מי מהפועלים מטעמו לבירור הענין ורשאי הוא לתת לבעל הזכיון הנחיות כלליות או מיוחדות בעקבות הבירור, כדי להבטיח את מילוים של כללים אלה.

The whole textThe contents of the text

The text on this page is adapted from the entry ⁨כללי הרשות השניה לטלויזיה ורדיו (אתיקה בשידורי טלויזיה ורדיו), התשנ״ד–1994⁩ in the Open Law Book of Hebrew Wikisource, read on 1 November 2026, and is shared under the CC BY-SA 4.0 licence.

Keep exploring