Skip to main content

Order2010

Section 8ב of צו איסור הלבנת הון (חובות זיהוי, דיווח וניהול רישומים של מנהל תיקים למניעת הלבנת הון ומימון טרור), התשע״א–2010, מניעת הפרת החובה בדבר איסור גילוי ועיון.

This section is in פרק ב׳: חובות זיהוי

8ב. מניעת הפרת החובה בדבר איסור גילוי ועיון

תיקון: תשע״ח

במקרה של פעילות הנחזית להיות בלתי רגילה בחשבון מנוהל כאמור בסעיף 2(ג) או אם התעורר חשש להלבנת הון ולמימון טרור כאמור בסעיף 8א, ומנהל התיקים סבור כי ביצוע בקרה שוטפת בהתייחס להליך הכרת הלקוח או ביטול פטורים או הקלות, לפי העניין, יובילו להפרת חובתו לפי סעיף 14 לצו, רשאי הוא שלא לעשות כן, וידווח לרשות המוסמכת על החשש כאמור.

The whole textThe contents of the text

The text on this page is adapted from the entry ⁨צו איסור הלבנת הון (חובות זיהוי, דיווח וניהול רישומים של מנהל תיקים למניעת הלבנת הון ומימון טרור), התשע״א–2010⁩ in the Open Law Book of Hebrew Wikisource, read on 1 November 2026, and is shared under the CC BY-SA 4.0 licence.

Keep exploring