Regulations1968The binding text is the one the official gazette published, listed under the publications.
Section 25 of תקנות השיפוט הצבאי (סדרי הדין בבתי הדין הצבאיים), תשכ״ח–1968, בקשה לפקודת מעצר שלא במהלך הדיון.
This section is in פרק ח׳: פקודת מעצר לפי סעיף 243 לחוק
25. בקשה לפקודת מעצר שלא במהלך הדיון
תיקון: תשמ״ג
(א)בקשה למתן פקודת מעצר לאחר שהוגש כתב אישום תהיה לפי טופס ב׳ שבתוספת.
(ב)הבקשה תוגש לנשיא בית הדין, או לאב בית הדין, במסירת שלושה עתקים ממנה למשרד הרישום.
(ג)נמסרה בקשה כאמור למשרד הרישום של בית־הדין בערכאה הראשונה ולא צויין על גביה אל מי היא מוגשת, יעביר קצין בית הדין את הבקשה לנשיא בית־הדין והוא יחליט אם ידון בה בעצמו או אם יעבירנה לאב בית־הדין כדי שידון בה.
(ד)החליט נשיא בית הדין או אב בית הדין לדון בבקשה בנוכחות בעלי הדין, יקבע את מקום הדיון ואת מועדו, וקצין בית הדין יזמין את בעלי הדין לדיון.
(ה)החלטת נשיא בית הדין או אב בית הדין תירשם על גבי הבקשה ותודע לבעלי הדין; ניתנה החלטה שלא בפני בעלי הדין יודיע להם על כך קצין בית הדין.
(ו)החלטת נשיא בית הדין או אב בית הדין להיעתר לבקשה תשמש כפקודת מעצר.
The text on this page is adapted from the entry תקנות השיפוט הצבאי (סדרי הדין בבתי הדין הצבאיים), תשכ״ח–1968 in the Open Law Book of Hebrew Wikisource, read on 1 November 2026, and is shared under the CC BY-SA 4.0 licence.