Rules2014The binding text is the one the official gazette published, listed under the publications.
Section 10ג of כללי המים (קביעת תנאים ברישיון), התשע״ד–2014, קביעת תעריף מופחת לרשות מקומית זכאית.
This section is in פרק ב׳1: שימוש במים בגינון ציבורי ותנאים ברישיון לעניין תעריף מופחת
10ג. קביעת תעריף מופחת לרשות מקומית זכאית
תיקון: תשע״ו
(א)ספק מים שמספק מים לרשות מקומית זכאית יחייב אותה בתעריף מופחת בעד כמות המים שסיפק במדידה להשקיית גן ציבורי, בהתאם להוראות ברישיונו.
(ב)התעריף המופחת יחול על כל כמויות המים שספק המים סיפק לרשות מקומית זכאית במדידה להשקיית גן ציבורי מתחילת השנה, שבה הוגשה במלואה הבקשה להכרה כרשות מקומית זכאית.
(ג)ספק מים שנקבע ברישיונו כי יספק מים בתעריף מופחת לפי סעיף קטן (א), רשאי לבקש ממנהל הרשות הממשלתית לקבוע כי התעריף המופחת לא יחול, אם לא עומד לרשותו מקור מים שנקבעו לגביו תעריפים או היטלי הפקה מופחתים, המתאימים לתעריף המופחת.
(ד)הוגשה בקשה לפי סעיף קטן (ג) וסבר מנהל הרשות הממשלתית כי קביעת תעריף מופחת לפי סעיף קטן (א) תפגע ביכולתו של ספק מים למלא תפקידו לפי הרישיון, רשאי הוא לקבוע כי לגבי אותו ספק מים לא יחול תעריף מופחת כאמור.
The text on this page is adapted from the entry כללי המים (קביעת תנאים ברישיון), התשע״ד–2014 in the Open Law Book of Hebrew Wikisource, read on 1 November 2026, and is shared under the CC BY-SA 4.0 licence.