Skip to main content

Rules2024

Section 2 of כללי הסדרת העיסוק בייעוץ השקעות או בשיווק השקעות (הודעה של עוסק בלא רישיון על כוונתו לעסוק בייעוץ השקעות או בשיווק השקעות לגבי קרן כספית), התשפ״ד–2024, הודעה על כוונה לעסוק בייעוץ השקעות או בשיווק השקעות לגבי קרן כספית.

2. הודעה על כוונה לעסוק בייעוץ השקעות או בשיווק השקעות לגבי קרן כספית

(א)עוסק בלא רישיון ימסור לרשות הודעה על כוונתו לעסוק בייעוץ השקעות או בשיווק השקעות לגבי קרן כספית, לפי העניין, לפני תחילת עיסוקו כאמור, כמפורט בכללים אלה.

(ב)הודעה לפי סעיף קטן (א), תכלול את הפרטים האלה:

(1)כוונתו לעסוק בייעוץ השקעות או בשיווק השקעות לגבי קרן כספית;

(2)שם החברה ומספרה ברשם החברות;

(3)כתובת משרדו הרשום של העוסק בלא רישיון, מספרי טלפון וכתובת דואר אלקטרוני;

(4)פרטי איש קשר מטעמו של העוסק בלא רישיון, תפקידו ודרכי ההתקשרות עימו.

(ג)עוסק בלא רישיון ישלח לרשות הודעה כאמור בסעיף זה, בטופס להתכתבות לא פומבית עם הרשות באתר הדיווח או בדרך אחרת שיורה לו יושב ראש הרשות או עובד הרשות שהוא הסמיך לעניין זה, אם נוכח לדעת שהדבר דרוש עד להתאמת אופן הדיווח באתר הדיווח לעוסק כאמור, ולא יאוחר משנתיים ממועד תחילתם של כללים אלה.

This is where section 2 sits among the 4 sections of the text.

Each tile is a section, and a darker tile holds more text.This section

The whole textThe contents of the text

The text on this page is adapted from the entry ⁨כללי הסדרת העיסוק בייעוץ השקעות או בשיווק השקעות (הודעה של עוסק בלא רישיון על כוונתו לעסוק בייעוץ השקעות או בשיווק השקעות לגבי קרן כספית), התשפ״ד–2024⁩ in the Open Law Book of Hebrew Wikisource, read on 1 November 2026, and is shared under the CC BY-SA 4.0 licence.

Keep exploring